Intertrust Group in Copenhagen
Intertrust Group in Copenhagen

Spændende juridisk studiejob i international virksomhed

Copenhagen
Print deze vacature
Print deze vacature
Share on Facebook
Deel op Twitter
Deel deze pagina op Linkedin
Deel deze pagina op Google+


Ønsker du at sætte din faglighed i spil, i en international organisation, hvor der er masser af rum for faglig udvikling og internationale karrieremuligheder? Hos Intertrust leder vi efter vores næste studentermedhjælper, der skal kunne indgå i vores juridiske teams daglige drift, påtage sig egne ansvarsområder og sikre en høj kvalitet i sine leverancer. Hvis du kan genkende dig selv i det, så er denne stilling måske noget for dig.

Vores studenter har en række faste rutine opgaver for vores internationale kunder i vores Corporate Services- og Depositary teams. Derudover assisterer studenterne vores juridiske kollegaer med ad hoc opgaver af forskellig karakter fra alt til posthåndtering til compliance samt afholdelse af generalforsamlinger m.v. Det omfatter blandt andet kontakt med danske myndigheder og vores kunder, herunder at hjælpe kunderne med diverse spørgsmål omkring drift af virksomhed i Danmark mm.

Vores studenter er en vigtig ressource i vores team, og du vil med tiden få mere og mere ansvar, herunder have mulighed for at præge dine egne arbejdsopgaver og være med til at sætte dit eget præg på hvordan vi arbejder og servicere vores kunder.

Du er vores næste student, hvis du:

  • Læser HA(jur.), er stud.jur eller lignende
  • Har læst i minimum 2-3 år
  • Har lyst til at afprøve dine engelsk-kundskaber i en professionel sammenhæng
  • Er ansvarsfuld og trives både med at arbejde selvstændigt såvel som i teams
  • Har gåpåmod, er initiativrig og har sans for at se fremad

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere jobs eller ønsker en karriere indenfor selskabsadministration, men det er ikke et krav. Vi har brug for en stabil studentermedhjælper, ca. 15 timer om ugen, som i høj grad kan tilpasses med studiet.
 

Samtaler afvikles løbende, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Vi forventer en rimelig hurtig opstart. Du ansøger ved at bruge linket.

More information?

For questions about this vacancy or more information about careers at Intertrust Group, please contact:


Ellen Rue

Call Intertrust Group +46 70 840 46 49
Mail Intertrust Group Send an email